Tapijt

Tapijt

Vloerbedekking is een veelvuldig gekozen vloer met name voor de slaapkamer. Tapijt geeft een warm en comfortabel gevoel. Doordat tapijt warmte-isolerend is én zorgt voor een gezonder binnenklimaat is vloerbedekking voor veel meer woonvertrekken geschikt. Denk aan de woonkamer, de kinderkamer, de trap en de gang. Daarnaast is tapijt uiterst geluiddempend en veel veiliger dan een gladde vloer.

Waarom kiezen voor vloerbedekking?

• Slijtvast
• Comfortabel
• Geluiddempend
• Energiebesparend
• Veilig
• Gezonder binnenklimaat
• Maatwerk
• Zorgt voor goede akoestiek

Merken tapijt en vloerbedekking

De woninginrichters van BTtapijt/BTwonen bieden een grote keuze aan diverse merken tapijten en vloerkleden. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit vloerbedekking onbetwist is. Desso, Bonaparte, Parade, Forbo, Ambiant, Jabo, Tretford, Belakos, Hamat, Willard en Headlam zijn enkele van de merken tapijten welke je aantreft in onze woonwinkel in Leiden.

Desso tapijt

Desso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp. De creatieve tapijtontwerpen van Desso zorgen voor toonaangevende tapijtoplossingen. Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur.

Parade tapijt

Parade heeft een rijke traditie in de productie van tapijt. Parade maakt luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling en kan vrijwel overal worden gelegd.

Bonaparte tapijt

De vloer is letterlijk en figuurlijk de basis voor je interieur. De Bonaparte tapijtcollectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch. Laat je inspireren in onze woonwinkel in Heesch.

Ambiant tapijt

Al jarenlang staat Ambiant tapijt bekend als één van de toonaangevende tapijtleveranciers in Nederland.
Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant je deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt jouw comfort in elke situatie en het dempt vele contactgeluiden. Ambiant tapijt zorgt voor een stijlvolle tapijtoplossing.

Vloerbedekking voor ieder budget

Door het ruime aanbod aan tapijten kan je BTtapijt/BT wonen altijd de juiste keuze maken. Met een ruim of juist beperkt budget. Vloerbedekking is een kwalitatief hoogwaardig product voor een aantrekkelijke prijs. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom. We adviseren over de best passende keuze met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs.

Vloerverwarming en tapijt

Veel tapijten zijn geschikt voor systemen met vloerverwarming en -koeling. Er is speciale vloerbedekking beschikbaar welke de warmte goed kan doorgeven. Zo kan je optimaal genieten van je vloerverwarming. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Mooie trap met strepen tapijt op patroon