Klik PVC

Click PVC Laminaat, Click Vinyl, Kliklaminaat zijn prachtige vloeren met een Uniclic click systeem of een top click systeem voor een snelle en makkelijke plaatsing. De vier zijdige v-groef op de planken scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect.

Waarom kiezen voor klik PVC?
Naast fantastische looks biedt Click PVC ook heel wat praktische voordelen. Onze vloeren zijn kras- en vuilbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluidsisolerend en veel meer. Je hoeft dus niet voorzichtig te zijn en geen uren schoon te maken. Ook de mensen die je over de vloer krijgt – en dat mogen er gerust veel zijn – zullen laaiend enthousiast zijn.

Praktische voordelen van een Click PVC vloer:
Water- en slipbestendig: Vochtbestendig, perfect voor omgevingen met verhoogd risico op uitglijden, zoals keukens of badkamers. Slipvrij, met eenantislipwaarde R10.

Sterke geluidsisolatie: Click PVC zorgt voor de perfecte akoestiek in je ruimte. Dankzij een
geluidsabsorberende basis wordt geluid gereduceerd tot een aangenaam niveau.
Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk: De beschermlaag stoot naast vuil ook huisstofmijt en andere allergenen af. Een simpele bezem-, dweil- of stofzuigerbeurt volstaat om onze vloer kraaknet en hygiënisch te houden.

Streep- en vlekbestendig: Deze vloer kan tegen een stootje dankzij de toplaag. Vlekken en strepen zijn in een oogwenk verwijderbaar.

Minieme restindruk: Slijtvast, met een bewezen weerstand tegen de impact van intensief gebruik – zelfs hakken – en vlekken. Ideaal voor in drukke ruimtes.
Ideaal voor renovatie: Click PVC-vloeren zijn dun en soepel en kunnen daarom vaak gebruikt worden bovenop je bestaande vloer, als deze egaal en drukvast is. Veel tijd en uitbreekwerk bespaard.

Wat maakt Click PVC zo uniek?
Minimaal krimpen & uitzetten Dankzij ons gepatenteerd systeem met dubbele glasvezellaag garandeert elke Click PVC-designvloer een extreem hoge dimensionale stabiliteit.
Indoor Air Quality: behaalde heel wat internationale certificaten: ISO 9001, ISO14001, binnenluchtkwaliteit A+, BRE A+.
Natuurlijke look & feel: Natuurlijke aanblik en gevoel dankzij een fris, op de natuur geïnspireerd design en een toegevoegde textuur.
Extra groot dessin: Extra scherp en extra groot dessin met weinig herhalingen voor een unieke, natuurlijke look.
HD zeer scherpe print: Heel realistische designs dankzij een unieke printtechniek, scherp tot in de
kleinste details. Zo gedetailleerd dat het verschil met echt hout of steen moeilijk te zien valt.
Protectonite® PU-slijtlaag: Kras- en slijtvast dankzij onze unieke Protectonite® PU-slijtlaag.
Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil en garandeert ook dat het dessin in perfecte staat blijft.

klik PVC vloer